Хванаха мъж, нападнал персонал в нощен клуб и ударил полицай в

...
Хванаха мъж, нападнал персонал в нощен клуб и ударил полицай в
Коментари Харесай

Задържаха мъж, нападнал персонал в нощен клуб и ударил полицай в Русе

Хванаха мъж, нападнал личен състав в нощен клуб и блъснал служител на реда в Русе, оповестиха от полицията.

На 26 февруари, към 01:20 часа в Първо районно управление (на МВР) се е явил 29-годишен мъж, който е декларирал, че същата вечер е бил изпъден от нощен клуб в центъра на града, след което не е бил позволен назад, с цел да прибере персоналните си движимости, останали в заведението.

Мъжът е съпроводен от органите на реда до заведението, където обаче е почнал да се държи жестоко с униформените, отказвайки да им спомага за изясняване на случая, отправяйки им обидни и нецензурни реплики, както и закани за уволняване.

Освен това при опит да бъде изведен от служебния автомобил той си разрешил да нападне един от служителите на реда, като му нанесъл удар в гърдите и ритник в корема, скъсал и елементи от униформата му. 

Междувременно от защитата на заведението обяснили, че клиентът е бил помолен да напусне обекта, защото се държал непочтено, хвърлял е кубчета лед по чиновници от личния състав и е скъсал златен ланец на един от тях.

29-годишният е бил арестуван и отведен в Първо районно управление (на МВР) за документиране на случилото се, като там е траял да се държи по същия способи към служителите на реда. По случая се води следствие и е известен прокурор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР